Sidste Chance: Black Week - Brug koden TAK ALUN i indkøbskurven (kampagnefeltet) og få 25% rabat ved køb over 1000 kr. ❤

Del 10: Du skal ikke være bange for fedt!

Skrevet 19-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 10: Du skal ikke være bange for fedt!

Børn som lever fedtfattigt og får for lidt kolesterol i kosten vokser ikke ordentlig. Når alt kommer til alt, så består modermælk for størstedelen af fedt, for det meste mættet fedt.


Husk at mælk fra en sund og rask moder har en fedtenergiprocent på mellem 50 og 60.

Hvilket er en forudsætning for vækst, energiniveau og udvikling. En baby får tæt på seks gange så meget kolesterol i kosten som en voksen.

Børn har et højt behov for fedt igennem hele deres opvækst og udvikling til voksne. Mælk og animalske fedtstoffer leverer energi og hjælper også til at udvikle muskler, knogler og sunde hjerner.

Animalske fedtstoffer sørger for de fedtopløselige A og D vitaminer, som er kritiske for optagelsen af proteiner og mineraler og dermed normal vækst og hormonproduktion.

Vælg et bredt udvalg af fødevarer, så dine børn får et bredt udvalg af fedtstoffer, men læg hovedvægten på de stabile mættede fedtsyrer som du finder i smør, kød og kokos og de enkeltumættede fra avocado og oliven.
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Børn

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley