❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Bob Proctor fra The Secret

Skrevet 30-01-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Bob Proctor fra The Secret

Endelig kommer Bob Proctor til Danmark. lørdag d. 28. februar kl. 10.00-16.30 Bob Proctor er filosof og én af verdens førende coaches. Han har coachet det hvide hus, sports-stjerner og utallige succesfulde forretningsfolk.


Endelig kommer Bob Proctor til Danmark. Bob Proctor er filosof og én af verdens førende coaches. Han har coachet det hvide hus, sports-stjerner og utallige succesfulde forretningsfolk.

Han har været flittig gæst i talkshows som Larry King Live, Oprah Winfrey og Ellen Degeneres. Han er stifter og medejer samt estyrelsesformand
for LifeSuccess Productions, som i dag er et af verdens førende selskaber inden for personlig udvikling og uddannelse og er endvidere én af hovedpersonerne i den mest sete film indenfor de sidste par år, The Secret.

Han har stor succes med at være spirituel i sin coaching, ment på den måde, at han arbejder med begreber som energi, intuition og universelle love, altså alt det vi ikke kan se og høre med vores fysiske sanser. Alt det som vi alle sammen ved eksisterer, men ikke tør ”røre” i vores videnskabelige verden. Hermed formår han, at inspirere sine omgivelser til resultater, som de ikke selv troede var mulige. Hans motto er ”Tell me what you want, and I show you how to get it”.

Temaet for dagen vil være at opdatere dig med den viden, som du aldrig fik iskolen, men som er så vigtig for de resultater, du ønsker her i livet. Bob Proctor vil i løbet af dagen forklare dig, hvordan sindet fungerer, herunder at du er ansvarlig for dine tanker, som skaber dine følelser, som udtrykkes i dine handlinger, som er afgørende for dine resultater.

Dette forenes med en spirituel forståelse, som kombineres med Law of Attraction.

Formålet med seminaret

Du går derfra med en viden, som du kan anvende til at få succes på det personlige plan, det familiemæssige plan samt det arbejdsmæssige plan.

Herefter er resten op til dig!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til ikke bare en spændende samt meget lærerig dag, men til en fantastisk oplevelse som du aldrig vil glemme.

Pris for hele dagen inkl. fuld forplejning kun kr. 750

lørdag d. 28. februar kl. 10.00-16.30

Seminaret afholdes på Ørestad Gymnasium.

Foredraget kan bestilles her: www.alun.dk/shop/Foredrag-Bob-Proctor-Danmark.asp


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Sanne Juul skrev denne kommentar:
24-05-2011 10:31:47

Hej :)

Jeg er lidt ad omveje blevet sporet ind på jeres side her. Det jeg ønsker at vide er, hvordan kommer man i kontakt med Bob Proctor personligt, eller i hvertfald så tæt på, som man nu kan, da jeg ønsker at lave et samarbejde med selveste Bob Proctor. Tænkte, at det er muligt I ved, hvordan eftersom I har lavet et arrangement med ham tidligere.
Håber I kan hjælpe mig :-)

Med venlig hilsen og på forhånd tak
Sanne Juul
41 61 22 36


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley