❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Bliv yngre med alderen

Velkommen.

Lad os sammen undersøge hvordan du med enkle livsstilsændringer kan både se, og føle, dig yngre, sundere + tabe fedt og genvinde noget af din ungdoms energi. Alt sammen så du kan leve og nyde dit liv optimalt.
 
Her på siden vil jeg dele den nyeste forskning indenfor longevity. Forskning viser, at ikke alene er det muligt at bremse for tidlig aldring, du kan faktisk også skrue tiden tilbage.
 
Ja, jeg ved det, det lyder for godt til at være sandt. Ikke desto mindre viser den nyeste forskning, at du kan blive biologisk yngre for hver eneste fødselsdag du fejrer, ganske simpelt ved at følge nogle af naturens gyldne regler.
 
Gør dig klar til at:
- Se og føle dig yngre.
- Opbygge mere sundhed.
- Få mere energi.
- Sove bedre.
- Forbrænde masser af FEDT.
- Og meget mere…
 
Hemmeligheden bag det hele? Du kan tænde for de gener der vender ældningsprocessen om. Og jeg lærer dig hvordan her!
 
Kom med mig på en sjov og spændende rejse. Sådan ældes du baglæns (og bliver yngre) for hver fødselsdag! Er du klar?
 

Vinterbadning = mere energi, stærkere helbred & holder dig ung!

Vinterbadning = mere energi, stærkere helbred & holder dig ung!

Skrevet 09-01-2024 af Alun Biggart

Vidste du at førende forskere anbefaler vinterbadning, fordi det gør at du ældes langsommere? Det at bade i det kolde vintervand er altså sundt! Faktisk noget af det sundeste du kan gøre for din krop (og din sjæl). Du booster nemlig ikke bare dit immunforsvar, du aktiverer også de gener der stopper din ældning. Samtidig får du opbygget et sundere hjerte OG så har du det helt fantastisk bagefter.

Stop med at gøre din hud gammel – Undgå giftige ingredienser

Stop med at gøre din hud gammel – Undgå giftige ingredienser

Skrevet 14-11-2022 af Alun Biggart

Din hud er din krops største organ og kan opfattes som en reklamesøjle for dit generelle helbred. Hvad du måske ikke er klar over er, at din hud bogstaveligt talt forbruger (drikker) op mod 60% af det du smører på den. Dette er vigtig viden, fordi mange kosmetiske og personlig plejeprodukter i dag er fyldt med giftige og usunde ingredienser, der kan fremskynde ældningsprocessen. Denne artikel vil give dig tips til, hvordan du kan passe på din hud, så du får et sundere, yngre udseende.

Sådan ældes du baglæns (og bliver yngre) for hver fødselsdag!

Sådan ældes du baglæns (og bliver yngre) for hver fødselsdag!

Skrevet 26-09-2022 af Alun Biggart

Denne artikel handler om, hvorfor vi ældes, og især om hvorfor vi ikke behøver at ældes. De fleste mennesker accepterer det at ældes som en naturlig del af livet. Vi forventer at vores mentale evner svækkes, og vores krop nedbrydes med tiden. Det er nemlig den historie, vi får fortalt gang på gang af skønhedsbranchen, medierne og hinanden. Den gode nyhed er, at ny forskning viser, at det modsatte faktisk er sandt. Ikke alene kan du bremse aldringsprocessen; du kan faktisk vende den. Ja, mens du ældes kan du blive yngre og yngre for hver fødselsdag du fejrer. I løbet af de næste 5 min. vil jeg dele med dig, hvordan du ikke bare kan tilføje år til dit liv, men også hvordan du kan føje liv til dine år, så du virkelig kan nyde den ekstra tid, du har på denne smukke planet, vital, sund og glad.

Mest læste i Bliv yngre med alderen

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley