❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Barfodsløb workshop i Marathon Sport.

Skrevet 23-08-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Barfodsløb workshop i Marathon Sport.

En af de store trends og højaktuelle emner inden for løb lige nu er barfods- og/eller forfodsløb. Vi ser på barfodsløb som et supplement til ens almindelige træning og som et alternativ til ens normale løbesko.


Denne træningsform kan implementeres i din træning og kan være med til at styrke knogler og muskler i især fødder og underben, men det er også en træningsform, der skal
startes stille og roligt op for at undgå skader.

Vi giver dig nu en mulighed for at komme med på en træningssession med speciel fokus på barfods- og forfodsløb. Træningen vil primært foregå på græs og skulle du være i besiddelse af et par FiveFingers, må du meget gerne medbringe disse.

Du bedes møde op omklædt til udendørs løb. Der kan maksimalt deltage
25 personer i dette arrangement.

Pris for deltagelse: 50,00 kr. Billetter kan købes i begge Marathon Sport butikker samt i vores webshop på www.marathonsport.dk

Hvornår: Lørdag d. 4. september
kl. 14.00-15.30
Hvor: Marathon Sport, Østerbrogade 19,
2100 København Ø
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

lotte nørreslet skrev denne kommentar:
01-09-2010 22:28:37

spændende med arrangementet på lørdag, som jeg rigtig gerne ville have deltaget i, men desværre ikke kan. Mon der kommer et lignende tilbud senere ? Hvis jeg gerne vil købe mig et par Bilika i str.40 (udsolgt til kvinder) ville jeg så godt kunne købe en str. i herre str.??


Lone Kanne skrev denne kommentar:
01-09-2010 22:31:54

Lyder kanon fedt med en træningssession i barfodsløb. Bare rigtig øv for os Jyder at det koster kassen at komme til Sjælland. Øv! Ku man jo købe nye fivefingers for. Er så glad for de to par jeg har at de jo snart kan blive slidt op:o)


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley