❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag Del 1 - Intro

Skrevet 21-06-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag Del 1 - Intro

Her er de hurtige, nemme og essentielle Anti-Aging tips, der kan holde dig ung og smuk!


Vi ønsker alle et langt og sundt liv. Samtidig vil gerne se godt ud, have det godt og nyde al den tid vi har på denne planet. Hvordan ville det ikke være, at leve som en rask 100årig eller mere.

Tænk på alle de fantastiske ting du kunne opnå. Hvilke fornøjelser og gode stunder, du ville have haft oplevet, hvis du blev hundrede år, eller endog endnu ældre.

Den gode nyhed er, at med en smule held og ved at gøre de simple ting godt, kan det lade sig gøre at nå målet.

Når du ser dig selv i spejlet, ser du så ældre ud, end du burde? Eller ønsker du bare, at fastholde dit ungdommelige ydre, så længe som muligt?

Vi kender alle sammen nogen, som vi ved er ”ældre”, men som stadigvæk ser ”godt ud”. Nuvel, i denne bog vil jeg dele nogle af hemmelighederne med dig, til hvordan du kan blive en af disse mennesker, og du behøver IKKE kosmetik og skønhedsoperationer.

Selvom du ikke kan undgå at blive ældre, findes der nogle hurtige og nemme skridt du kan tage, som drastisk vil påvirke den hastighed det sker med. Desuden hvordan du vil have det og se ud, når du bliver ældre.

Når de fleste af os tænker på at se yngre ud, forestiller vi os en person med strålende teint, fast hud og en ungdommelig energi. Med andre ord, så forestiller vi os en person, som ser sund og rask ud. Men hvad er sundhed for din krop?

Du kan ikke snyde naturen. Sundhed kommer indefra. Så du er nødt til at tænke, spise og bevæge dig rigtigt, for derved at skabe et sundt indre. Derved vil dit sunde indre skabe et smukt ydre.

Når du har det godt og har et sundt indre system, vil dit ydre helt naturligt se sundt ud og samtidigt drastisk forlænge din levetid og livskvalitet. Siden du tager dig af din sundhed indefra, vil du ikke kun se fantastisk ud, men du vil også have det fantastisk.

Er du klar til vågne op med masser af energi, være sund, rask og lykkelig? Gøre sygdomme til en del af fortiden, leve til du bliver 100 og se godt ud imens du gør det?

Tænkte det nok! Så her er hvad du gør, følg de simple og praktiske råd i denne artikel. Du kan gøre det! 

Klik her for at læse Del 2: Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Anti-aging

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley