❤ Bestil produkter for 2000 kr. og få et par lækre KMD 2.0 til Fitness og Sport (Værdi 899,-) som bonus til 0 kroner!. ❤

Anti-Aging Del 9 - Livsstilsfaktorer

Skrevet 13-06-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Anti-Aging Del 9 - Livsstilsfaktorer

Forneden er en liste over flere andre bidragsydere til for tidlig ældning, som du bør være opmærksom på i dit Anti-Aging program.


A. Cigaretter
Hvad enten du selv ryger eller er i selskab med folk der ryger, så udsætter cigaretrøg dig for farlige frie radikaler, som vil fremme ældningsprocessen ved at beskadige mikrokapillærerne i huden. Dette begrænser hudens evne til at absorbere næringsstoffer, hvilket fremmer rynkedannelse og ældning.

Antioxidanter, som dem, der findes i friske grøntsager og frugt som eksempelvis økologiske blåbær, kan bekæmpe frie radikaler og vil naturligt fremme dannelsen af sund og ungdommelig hud.

En kost indeholdende masser af friske grøntsager vil også sørge for mange øvrige mikronæringsstoffer og antioxidanter.

Undersøgelser har desuden vist, (Dr. Mary Shaw Bristol University in England) at hver cigaret du ryger, kan forkorte dit liv med 11 minutter.

Det betyder, at hvis du ryger 20 om dagen og har gjort det i 30 år har du, ved rygning alene, reduceret din levetid med 2.409.000 minutter, næsten 2½ millioner minutter eller mere end 4½ år!

B. Kosmetik og hudplejeprodukter kan gøre dig gammel før tid
Folk bruger formuer på hudplejeprodukter, for at komme til at se godt ud, men i mange tilfælde bliver de snydt. Hvis du ikke tror på mig, så kig på ingredienserne i de produkter, du smører på din hud hver dag.

Jeg opfordrer dig hermed til at tage et nærmere kig på ingredienserne i dine personlige plejeprodukter!

Kan du se alle kemikalierne med de smarte navne, som du putter på huden dagligt. Tror du, de er blevet testet som sikre?

Nej!

Vil disse kedelige kemikalier gøre dig syg?

Med ret stor sandsynlighed, for mere end 60 % af hvad vi smører på huden, bliver absorberet af kroppen. Faktisk drikker du det, hvis det er på huden.

Så tro ikke på de smarte reklamekampagner, men vælg nogle hudplejeprodukter, der vil hjælpe dig til at se bedre ud i stedet for at gøre dig syg. Nogen af de bedste produkter jeg har kunnet finde, er fra Green People og vi har udelukkende brugt dem i flere år. Green People produkter er ikke bare sunde for dig, de lugter og føles også fantastisk.

Du kan læse mere om sund kosmetik her.

C. Solen
Hvis du udsætter huden for kraftigt sollys (UV-A stråler) i længere tid, vil det ofte medføre solskoldninger, der kan medføre rynker og tidlig ældning.

Ideelt set burde vi alle tilbringe nogle timer i solen hver dag, ligesom vores forfædre gjorde det. Det er bare ikke særligt praktisk for de fleste af os, specielt om vinteren. Men mange af os kunne gøre en større indsats for at komme ud i det fri hver dag.

Husk at solen ikke er noget, der skal undgås. Du har brug for sollys, så din krop kan producere vitamin D. Vitamin D er vigtigt for dine knoglers sundhed. Hemmeligheden er gradvist at opbygge din modstandskraft overfor solen, ved langsomt at begynde at gå ud i solen i begyndelsen af sæsonen. 20 – 30 minutter om dagen til at starte med og altid sørge for at undgå at blive forbrændt.

Klik her for at læse en artikel om, hvordan du udnytter solens kraft og naturen i dit liv:

D. DIEæter
Prøv at kig på DIEæter, og hvad du egentlig gør, når du er på en eller anden tosset slankekur. Du slår dig selv ihjel (DIE).

Desuden vil en tilbagevendende cyklus af vægttab og vægtøgning strække din hud og gøre den mindre elastisk. Når du bliver ældre vil huden være mere modtagelig for at blive rynket, simpelthen på grund af tyngdekraften.

Hvis du har behov for at tabe dig, så klik her.  De råd du får, vil give dig nøglen til varige resultater.

E. Naturen
Vil du leve længere? Det er så simpelt som at bo på en vej med træer eller i nærheden af en park, hvis man skal tro på en undersøgelse af 3.000 mennesker i Tokyo.

Forskere mener, at ældre som bor i nærheden af en park eller naturen, er mere tilbøjelige til at gå ture udendørs, hvilket kan bidrage til en øget livskvalitet.

Det er en af grundene til, at jeg elsker at bo i Farum. Jeg er helt vild med at gå en tur i naturen med mine børn eller tage på mountainbiken ud i skoven. I Danmark er vi så heldige at vi aldrig er mere end nogle få minutter væk fra enten naturen eller en hyggelig park. Så se at komme ud, der er ikke noget at vente på. Gør det til en prioritet at komme ud og få noget frisk luft hver dag. Det er en god og GRATIS måde, at holde dig ung og sund på.

F. Stress
Hvis du reducere dit stressniveau, kan du trække op til 10 år fra din rigtige alder. Det lyder godt, syntes du ikke? Det er ikke en røverhistorie, at stressende begivenheder kan fremkalde rynker og grå hår på bare en nat. Stress slider dig ned både indvendigt og udvendigt. Det anslås at op til 90 % af alle sygdomstilfælde er relateret til stress.

De gode nyheder er, at du selv kan kontrollere din stress. Livet har sine op og nedture, men du kontrollere niveauet af stress. Her er nogle kilder, der kan hjælpe dig:

Klik her for en gratis stress test

Klik her og lær nogle hurtige og effektive redskaber til at reducere stress.

G. Latter reducerer stress og styrker dit immunforsvar
Jeg kan ikke huske, om jeg har grint i dag. Jeg burde skamme mig! Latter er en af de bedste måder at holde dig ung og rask. Jeg går lige ud og leger med mine børn, for hvis jeg har glemt, hvordan man griner, så skal de nok lære mig det igen!

En af nøglerne til et langt og lykkeligt liv i det 21ende århundrede, er at sætte tempoet ned og tage sig tid til at nyde livet. Latter er en god måde at gøre det på.

H. Sex forlænger livet
Jeg kan ikke finde min originale reference til denne undersøgelse, men jeg kan huske at jeg engang læste, at sjov sex var et godt anti-ældningstrick for både mænd og kvinder. Så nu ved i, hvad i skal lave! 

Klik her for at læse Del 10: Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Anti-aging

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley