Sidste Chance: Black Week - Brug koden TAK ALUN i indkøbskurven (kampagnefeltet) og få 25% rabat ved køb over 1000 kr. ❤

Anti-Aging Del 8 - For lidt søvn accelererer ældningsprocessen

Skrevet 14-06-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Anti-Aging Del 8 - For lidt søvn accelererer ældningsprocessen

Der ligger meget sandhed i udtrykket ‘skønhedssøvn’. Det er fordi kroppen får mulighed for, at reparere cellerne, så krop og sjæl gennemgår en foryngelseskur imens du sover. Her er de essentielle anti-aging tips til en god nattesøvn.


Det er absolut nødvendigt, at kroppen får mulighed for at revitalisere sig selv om natten. For mange nætter med for lidt eller for dårlig søvn vil hurtigt kunne ses på dit ansigt, og vil påvirke dit helbred.

Hvorfor?

Fordi forskere har påvist, at efter bare en uge med mangel på søvn, så ændrede forsøgspersonernes hormonniveauer sig og deres evne til at omdanne kulhydrater. Dette svarer til resultaterne af ældning og tidlige stadier til diabetes

Flere og flere undersøgelser har vist, at mangel på søvn gør folk overvægtige, fordi de ikke kan kontrollere deres trang til søde sager. Det passer! Mangel på søvn får dig til at overspise og få lyst til de sukkerholdige fødevarer, som i sidste ende gør dig syg og fed!

Jeg tror, at de færreste af os virkelig værdsætter en god nats søvn. At få 8 timers søvn er absolut minimum for de fleste af os. De fleste af os ville endda have stor gavn af at få 9 timers søvn. Prøv at gå i seng kl. 21 i vintermånederne, de øvrige måneder vil kl. 22 være passende.

Det er ikke kun et spørgsmål om at få 8 eller 9 timers søvn. Det er også vigtigt, at du får dem på de rigtige tidspunkter.

Dette er fordi, den fysiske regenerering foregår mellem kl. 22 og kl. 02 og den psykologiske regenerering imellem kl. 02 og kl. 6

Så hvis du går i seng ved midnat, og står op kl. 8, har du mistet halvdelen af din fysiske reparationstid. Selvom du har fået 8 timers søvn, vil det vise sig på længere sigt i form af flere rande under øjnene og større chance for at blive syg og for tidligt gammel.

Desuden tror mange mennesker, at de kan vinde tid ved at sove mindre. Men det der er vigtigt, er ikke hvor meget tid du har til rådighed, men hvordan du udnytter den tid du har. Hvis du har fået en god nats søvn, vil du være mere produktiv, have mere energi og bedre koncentrationsevne. Slutresultatet er, at du vil få mere fra hånden på kortere tid.

Så en GRATIS og nem måde at forblive ung og smuk er at gå i seng til tiden!

Så for at holde dig ung og smuk: Klik her, for at læse min omfattende artikel om hvordan du får en god nats skønhedssøvn.

Klik her for at læse Del 9: Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Anti-aging

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley