Workshops: James Nestor i København d. 6. – 7. oktober 2023 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred og indre ro. Klik HER! 

Anti-Aging Del 5 - Drik dig til et langt og smukt liv.

Skrevet 17-06-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Anti-Aging Del 5 - Drik dig til et langt og smukt liv.

Vand er det dominerende element på jorden, og ifølge legenden befinder ungdommens kilde sig på Bahamas. Succesfuld Anti-Aging kræver tilstrækkelig med vand.


Faktisk er vand så vigtigt, at dets tilstedeværelse på andre planeter er det mest spændende tegn videnskaben kan finde, når de leder efter spor af liv.

Alligevel tager vi disse tre atomer H2O for givet. Men når du tænker over de følgende fakta, vil vands betydning for dit helbred blive åbenlyst.

Af de seks næringsstoffer – kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler og vand – er vand langt det vigtigste for din krop. Mere end 70 % af din kropsvægt er vand. Du kan ikke overleve mere end et par dage uden vand, men du kan klare dig i flere uger uden mad.

Vand er udgangspunktet for alle kroppens funktioner, da det bruges uafbrudt i alle livets processer. Det er derfor, at læger og kostvejledere anbefaler, at folk drikker op til 10 glas vand (2-3 liter) om dagen, og endnu mere hvis du har et højt fysisk aktivitetsniveau. Men alt for mange mennesker undervurderer vigtigheden af vands betydning for deres sundhed.

Resultatet er at mange af jer, som læser denne artikel er kronisk dehydrerede. Og fordi i er dehydrerede, vil jeres kredsløb, jeres stofskifte og fordøjelse osv. ikke fungere optimalt.

Denne dehydrering har en pris: En generel følelse af træthed, for tidlig ældning, vægtøgning, nedsat immunforsvar, dårlig restitution fra træning og øgede chancer for at blive ramt af alvorlige sygdomme såsom kræft, gigt, astma, allergi osv.

En god væskebalance beskytter led og knogler, transportere næringsstoffer rundt i kroppen, udskyller giftstoffer, regulerer kropstemperaturen og styrker kroppens naturlige helingsprocesser. Kort sagt holder vand dig ung og smuk.

Alt for mange mennesker drikker for lidt vand – bliv ikke en af dem. Lad ikke din krop udtørre! Jeg siger det igen:

Dehydrering er den største af de fejltagelser, folk gør sig skyldige i ,når det handler om deres sundhed.

Vand er et enkelt og gratis redskab, du kan bruge for at beskytte din krop mod for tidlig ældning, skader, sygdomme samt forbedre din sportslige formåen.

Hvis du ikke har et glas vand stående ved siden af dig, imens du læser denne artikel, drikker du med stor sandsynlighed for lidt H2O, og går glip af et GRATIS trick til at holde dig ung og sund!

Klik her for at læse Del 6: Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Anti-aging

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley