❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Anti-Aging Del 4 - Træk livskraft og skønhed ind i din krop

Skrevet 18-06-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Anti-Aging Del 4 - Træk livskraft og skønhed ind i din krop

Det siges at, ‘åndedræt er liv’ og det passer i den grad. Du trækker vejret for at overleve og kvaliteten af dit liv påvirkes af, hvordan du gør det og kvaliteten af den luft du indånder. Et effektivt Anti-Aging program kræver også en korrekt vejrtrækning.


Hvor vigtigt åndedrættet er for dit helbred, kan aflæses direkte i det faktum, at hvis du holder op med at gøre det, vil du dø i løbet af få minutter!

Et naturligt åndedræt er en gratis måde at fylde kroppen med vitalitet og livskraft. Spædbørn trækker helt naturligt vejret på den korrekte måde.

Kig på en baby og læg mærke til hvordan den trækker vejret. Se hvordan maven hæves og sænkes med hvert åndedræt. Når vi bliver ældre, får vi besked på at ’trække maven ind’ og ’skubbe brystet ud’, så vi kan holde en så smal livvidde som muligt.

En sådan restriktion af den naturlige holdning og åndedræt begrænser iltoptagelsen og kan medvirke til for tidlig aldring og sygdomme. Det samme gælder indånding af forurenet ilt, hvilket vi kommer nærmere ind i afsnittet om at komme ud i naturen.

Men hvordan trækker man vejret korrekt? Du skal bare trække vejret ind gennem næsen og ud enten gennem næsen eller munden.

Dit åndedræt bør være dybt, langsomt, rytmisk og afslappet, aldrig forceret. Lad din mave udvide sig når du ånder ind og lad muskulaturen trække luft ind i lungerne.

Heldigvis kan forkert vejrtrækning afhjælpes. Husk at, som med alt muligt andet, du har ønsket at blive god til, så kræver det bare lidt øvelse. Inden længe vil det føles naturligt, at maven hæver sig under indånding. Når først du har lært teknikken, vil du opleve at du trækker vejret på denne måde oftere end du ikke gør.

Et korrekt åndedræt vil reducere dit stressniveau, give dig mere energi og vil reducere dine chancer for at blive syg. Din krop, sjæl og ånd vil belønne dig for dine anstrengelser ved at falde til ro, og du vil blive mere afslappet.

Kort sagt har du taget et kæmpeskridt i retning af at få en yngre og flottere krop.

Lyder det ikke som et godt bytte? 

Klik her for at læse Del 5: Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Anti-aging

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley