❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Anti-Aging Del 3 - Tænk dig til en lykkelig & sund 100 årig!

Skrevet 19-06-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Anti-Aging Del 3 - Tænk dig til en lykkelig & sund 100 årig!

Som med alt i livet, så vil det vi tænker mest på, afgøre hvad vi oplever. Der samme gør sig gældende for Anti-Aging.


Vi skaber alle sammen konstant vores liv. Vi skaber vores liv ud fra de ting, vi tænker på og giver vores opmærksomhed til. Så hvis du ønsker flere problemer, flere udfordringer, mere ulykkelighed, behøver du bare at rette din opmærksomhed imod disse ting.

Men ønsker du mere skønhed, kærlighed, sundhed, glæde og lykke i dit liv eller blive 100 år eller ældre, så tænk på og ret din opmærksomhed imod de ting, der skaber disse følelser.

Loven om Tiltrækning er det vigtigste princip i menneskets liv. Den er hemmeligheden bag ubegrænset glæde, sundhed, penge, forhold, kærlighed, ungdom, at blive 100. Faktisk hemmeligheden til alt du nogensinde kan og har ønsket dig;

Loven om Tiltrækning = “Du bliver, hvad du tænker mest på”

Denne fantastiske lov blev skrevet ned for første gang omkring 3000 f.kr. og forklarer næsten alt hvad, der sker i dit liv. Det er den vigtigste lov og universets stærkeste naturkraft.

Ifølge Loven om Tiltrækning er du en ’levende magnet’ og du tiltrækker de personer og hændelser ind i dit liv, som harmonerer med dine dominerende tanker, særligt de tænker du føler stærkt for.

Så når du står foran spejlet, er det billede du ser bestemt af dine tidligere tanker. Din ydre verden er i virkeligheden et spejlbillede af din indre verden (dine inderste tanker). Hvad der sker i din fysiske verden, er en refleksion eller manifestering af, hvad der foregår i din indre verden.

Dit liv er et spejlbillede af dine tanker. Dine evner til at tænke på hvad du ønsker dig, frem for hvad du ikke ønsker dig, vil afgøre hvor store mængder af sundhed og lykke du vil modtage i højere grad end nogen anden beslutning, du nogensinde vil tage.

Dette er HEMMELIGHEDEN bag succes, sundhed og lykke.

Tanker er skabende, og derfor skaber du, hvad du tror på. Universet giver os simpelthen, det vi tror på.

Ved at ændre din tro (dine tanker) kan du ændre dit liv og skabe en anderledes fremtid. Alt hvad du skaber og har skabt i den materielle verden er startet med en tanke. Hvis du vil ændre noget udadtil, må du først ændre dette indadtil og derefter foretage handlinger, der bringer dig i retning af dit mål.

For at få Loven om Tiltrækning til at arbejde for dig og ikke imod dig er det vigtigt, at du holder dine tanker klart fokuseret på, hvad du ønsker dig af livet (sundhed, lykke, at leve et langt smukt liv) og ikke giver liv til det du ikke ønsker dig (sygdom, ulykke, tidlig ældning).

Du vil så tiltrække de ting, der skal til for at du kan nå dine mål og udleve dine drømme. Ved at ændre din tankegang kan du bogstaveligt ændre dit liv og din fremtid!

Vi kan ikke undslippe det faktum, at livet kan opsummeres i 5 ord;

“Du bliver, hvad du tænker.”

Nu hvor det er slået fast, så tænk over følgende:

A. Hvis du virkelig ønsker at leve til du bliver hundrede, er du nødt til at have en urokkelig tro på, at du vil blive 100 år gammel. Dine tankers kraft er den vigtigste af alle de faktorer, der afgør hvad du oplever i dit liv.

B. Hver morgen når du står ud af sengen. F.eks. når du er i gang med at børste dine tænder eller på et andet givet tidspunkt, så se dig selv som en, der både har det godt og ser godt ud. Mærk hvordan det føles, hvis folk roser dit udseende.

Smil når du husker, hvor godt det føles når folk ikke kan tro deres øjne, når du fortæller din virkelige alder. Kort sagt; tænk dig til en yngre og sundere krop, der kan holde i mere end 100 år.

C. Find nogle ligesindede mennesker som du kan tilbringe tid med. Negative mennesker med dårlige energier vil trække dig ned, så hold dig væk fra dem. Du vil få meget mere ud af, at tilbringe din tid i selskab med positive mennesker, der også interessere sig for at holde kroppen og sjælen ung.

Hvis du vil finde den slags mennesker, er det eneste du behøver selv at blive en, og du vil tiltrække dem som en magnet. Sværere er det ikke!

Deepak Chopra fortæller i sin Science of Balance and Well-Being serier om en interessant undersøgelse, man lavede på den prestigefyldte Harvard medical school tilbage i 1980’erne.

I undersøgelsen tog Professor Ellen Lambert 100 personer i deres 70er og lod dem leve som 30 år tidligere i 10 dage. De gik med tøj fra 50’erne, hørte musik og så film fra den tid og lignende.

De gjorde faktisk alt, hvad de kunne for at lade som om, at det foregik for 30 år siden. De blev, som var de 30 år yngre.

Resultaterne var forbløffende; De blev højere, stærkere, kvikkere, deres syn og hørelse blev bedre, deres blodprøver blev bedre osv.

På bare 10 dage ændrede dette miljø deres fysiske alder med flere år. Det er utroligt, at man ved at tænke sig selv yngre, kan skabe så fantastiske fysiske forandringer.

Det eneste de gjorde, var at blive den person de var 30 år tidligere, er det ikke lidt tankeprovokerende?

Efter få dage i deres normale miljø gik det det anden vej, og de blev 70 år gamle igen!

Så en stor del af ældningen foregår i dit hoved. Ved at ændre din måde at tænke på, kan du ændre dit liv. Det er simpelt. Du kan rent faktisk tænke dig selv til at blive yngre og smukkere!

I østlige kulturer forbindes det at blive gammel med at blive klogere. Være mere ansvarlig og en rollemodel. Her i den vestlige verden har vi behæftet det at blive ældre med noget negativt.

Som samfund er vi rædselsslagne for at blive gamle, og ser det som noget negativt. Det er en selvfølge, at vi bliver ældre og kommer til at se ældre ud, men hvordan og hvor hurtigt det sker, afhænger i høj grad af hvordan man opfatter det at blive ældre.

Lad dig ikke trække ned af samfundets opfattelse af alderdom. Det er passer simpelthen ikke, at du er nødt til at føle dig gammel og se gammel ud, bare fordi du er kommet op i årerne. Du kan blive klogere, leve et godt liv og nyde det. (Måske endnu mere end da du var yngre)

Husk at det er noget, der sker i hovedet.

Så se det at blive ældre, som at blive bedre ;- )

Så nu ved vi, at for at holde os unge og smukke, må vi starte med det vi har mellem ørerne. Du er nødt til at begynde at tænke på dig selv som ung og smuk.

Her har du en gratis e-bog, om hvordan du opfylder alle dine drømme, inklusiv den om at blive 100 år gammel.

Denne e-bog vil give dig de redskaber, du behøver for at udvikle en flot krop og holde dit ydre ungt. 

Klik her for at læse Del 4: Anti-Aging; Stop ældningsprocessen i dag!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Anti-aging

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley