❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Alun.dk har nu afsendt 100.000 kr. til Julegaveregn

Skrevet 14-12-2021 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kæmpestor tak til alle jer, der har delt vores opslag om Operation Julegaveregn. Alun.dk har nu afsendt 100.000 kr. til initiativet, og det betyder at 200 anbragte børn, får en julegave de kan være bekendt. Anbragte børn modtager en gave på 241 kr. fra det offentlige. Danske hjemmeboende børn får i snit for ca. 1.100 kr. alene fra far og mor.


Anbragte har det svært i december, fordi ALT i samfundet handler om familie, hygge og gaver. Det understreger følelsen af ikke at være ”Normal”.

Der er stadig et stykke vej til, at Julegaveregn kan give gaver til alle de udsatte børn i målgruppen. I kan derfor hjælpe ved at DELE dette opslag, allerhelst med jeres personlige anbefaling.

I kan støtte direkte på MobilePay 95721. Hvert eneste bidrag tæller og hver eneste krone går til børnene. I kan se mere om indsamlingen på facebook.com/julegaveregn eller på deres webside.

Operation Julegaveregn sørger for en individuelt indkøbt gave til en værdi af 500 kr. Al administration er sponseret, så hvert enkelt bidrag bliver sendt videre.

Vi kan ikke løse alle problemerne for de anbragte, men vi kan vise dem at de betyder noget.

Glædelig jul

Alun


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley