❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Gratis billetter til Fitness messe Feelgood2006

Skrevet 27-09-2006 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Gratis billetter til Fitness messe Feelgood2006

Når Herning Kongrescenter i dagene fra 29. september til 1. oktober danner rammen om Feel Good 2006, så er det med et dobbeltmål for øje.


Nemlig dels at fastholde og inspirere de aktive og dels at skabe yderlige motivation og inspiration til de mange, der går med spirerende drømme om at realisere deres ønske om en sundere livsstil.

Feel Good 2006 bliver den perfekte kombination af aktive stande og et tætpakket show- og foredragsprogram der henvender sig bredt til fra den professionelle indkøber, over elitemotionisten til den vidensbegærlige nybegynder og den passive forbruger med ønske om et mere aktivt liv.

De første 50 personer der svarer på alun@alun.dk med deres navn og adresse, vil modtage en gratis billet til Herningmessen Feel good 2006. Max. 2 billetter pr. person.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley